dijous, 9 de desembre del 2010

FCEDF
Aquest any La Marató de Tv3 està destinada a lesions medul·lars i cerebrals adquirides, i com no des de la FCEDF creiem que mes que mai hem de donar el nostre esforç per ajudar a un col·lectiu que estem en contacte diàriament, doncs gran part dels nostres esportistes formen part d’ell.

Es tracta d'una activitat de promoció, de difusió i de sensibilització, dirigit al públic general i als alumnes dels centres d'estudis, que ajuda a transmetre els valors de superació i companyerisme propis de l'esport adaptat.

L'activitat que està programada és una activitat dirigida a totes les persones que els vingui de gust tenir una experiència esportiva diferent i provar les reaccions d'una cadira de rodes esportiva.

Fent servir l’esport com a eina, incidirem amb especial atenció amb el bàsquet en cadira de rodes però al mateix temps sense deixar de tenir en compte altres esports, intentarem que les persones assistents aquestes activitats arrivin a experimentar divertides, agradables i gratificants sensacions.
Per practicar les activitats programades d’una manera adient , els usuaris disposaran del material específic necessari y en tot moment del assessorament i direcció de tècnics especialitzats federatius.

CALENDARI DE L’ACTIVITAT

03/12/2010 Barcelona Districte de Gràcia. Europolis (Matí.)
10/12/2010 AAVV La Balafia de Lleida. (Tarda)
15/12/2010 INEF Lleida (Tarda)
17/12/2010 IES Vallvera de Salt. Girona. (Mati i tarda)
18/12/2010 AMPA Font de l’orpina. Vaquerisses. Barcelona (Tarda)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada