dijous, 23 de desembre del 2010

La FCEDF recull 1.056€ per a La Marató

El passat diumenge 19 es va celebrar La Marató de TV3. I enguany anava dedicat a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Una temàtica que havia de comptar i així ho va fer amb la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF). Les diverses iniciatives dutes a terme per tot Catalunya van significar 1.056€.


La Marató va acabar amb una suma que va superar els set milions d’euros, una xifra històrica, la més gran assolida per la televisió pública. I d’aquest gran botí la federació va contribuir amb aquesta mica més de miler d’euros i a omplir amb contingut informatiu el programa televisió. Una col·laboració per difondre aquest patiment i la filosofia de l’organisme.

Els 1.056€ van arribar mitjançant la venta de calendaris en el marc d’actes com els fets a Girona, al llarg del passat cap de setmana amb xerrades, exhibicions i activitats de sensibilització. També a Molins de Rei, Vacarisses o Canet de Mar amb el bàsquet en cadira de rodes, entre d’altres.

Prèviament, a Cervera, es van escalfar motors amb el Torneig Seyart que va acollir la 7a jornada de la Divisió d’Honor. També a Girona es van fer trobades amb canalla d’algunes escoles i a Gràcia, a Barcelona, es va fer una espècia de Paralympic School Day. Tot plegat per demostrar la capacitat organitzativa de la FCEDF i la solidaritat dels catalans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada